Салямі Австрійська с/к в/с в декорі М/В
Салямі Австрійська с/к в/с в декорі М/В
233.00 грн
Без податку: 233.00 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4231
Опис
Склад: яловичина вищого сорту (35%), свинина нежирна (35%), сало хребтове, сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, кардамон мелений, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію. Декоративне покриття: суміш прянощів (зерна гірчиці, чорний перець, цибуля), желатин.
ТУ У 10.1-36287755-004:2012
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 20 г
- жири: 54,1 г
- калорійність: 566,5 ккал
Умови зберігання при температурі: не вище 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 120 діб
ТУ У 10.1-36287755-004:2012
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 20 г
- жири: 54,1 г
- калорійність: 566,5 ккал
Умови зберігання при температурі: не вище 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 120 діб
Характеристики
| Свойства | |
| Вага в упаковці | 0,1-0,2 кг Палка 1/2 Вакуум |
| Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
| Вид упаковки | Половинки або кусочки в вакуумі |
| Країна-виробник товару | Україна |
| Оболонка | Штучна оболонка |
| Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
| Сорт | Вищий сорт |
| Спосіб приготування | Сирокопчена ковбаса |
| Термін Зберігання | 120 днів |
| Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |