Салямі Міланська н/к в/с М/В
Салямі Міланська н/к в/с М/В
106.08 грн
Без податку: 106.08 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4236
Опис
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 14,8g, жири - не більше 30,8g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1406,2kJ, (336,2kcal).
Склад:свинина нежирна (50%), яловичина першого сорту (30%), сало бокове (20%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро- і трифосфати натрію, цукри, спеції (коріандр, перець, мускат), підсилювач смаку: глутамат натрію, антиоксидант: ізоаскорбат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 14,8g, жири - не більше 30,8g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1406,2kJ, (336,2kcal).
Склад:свинина нежирна (50%), яловичина першого сорту (30%), сало бокове (20%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро- і трифосфати натрію, цукри, спеції (коріандр, перець, мускат), підсилювач смаку: глутамат натрію, антиоксидант: ізоаскорбат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Характеристики
| Свойства | |
| Вага в упаковці | 0,2-0,3 кг Палка 1/2 Вакуум |
| Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
| Вид упаковки | Половинки або кусочки в вакуумі |
| Країна-виробник товару | Україна |
| Оболонка | Штучна оболонка |
| Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
| Сорт | Вищий сорт |
| Спосіб приготування | Полукопченная колбаса |
| Термін Зберігання | 30 днів |
| Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |