Сардельки Фірмові з салом 1/с

Сардельки Фірмові з салом 1/с
56.27 грн
Без податку: 56.27 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4179
Опис
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 12,9g, жири - не більше 20g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 968,2 kJ, (231,4kcal).
Склад: м'ясо курей обвалене (57%), сало бокове (15%), свинина напівжирна (13%), яловичина першого сорту (12%), крохмаль картопляний (5%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро- і триполіфосфати, лактоза, мускатний горіх, підсилювач смаку: глутамат натрію, антиоксидант: аскорбінова кислота, цукри, ароматизатори (ідентичні натуральному), фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності сардельок упакованих в модифікованому газовому середовищі - 20 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 12,9g, жири - не більше 20g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 968,2 kJ, (231,4kcal).
Склад: м'ясо курей обвалене (57%), сало бокове (15%), свинина напівжирна (13%), яловичина першого сорту (12%), крохмаль картопляний (5%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро- і триполіфосфати, лактоза, мускатний горіх, підсилювач смаку: глутамат натрію, антиоксидант: аскорбінова кислота, цукри, ароматизатори (ідентичні натуральному), фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності сардельок упакованих в модифікованому газовому середовищі - 20 діб.
Характеристики
Свойства | |
Ваговий або штучний товар | Штучный товар |
Вид упаковки | Газ пакет |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Натуральна оболонка |
Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | 1 сорт |
Спосіб приготування | Сардельки |
Термін Зберігання | 20 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |