Сардельки Фірмові з сиром 1/с М/Газ

Сардельки Фірмові з сиром 1/с М/Газ
59.02 грн
Без податку: 59.02 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4182
Опис
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 15,3g, жири - не більше 12,2g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 715,5 kJ, (171,4kcal).
Склад: м'ясо куряче (57%), свинина напівжирна (19%), яловичина першого сорту (12%), сир твердий (9%), крохмаль картопляний (3%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро- і триполіфосфати, гірчиця, цукри, спеції і екстракти спецій (часник, перець, мускатний горіх, кардамон), підсилювач смаку: глутамат натрію, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності сардельок упакованих в модифікованому газовому середовищі - 20 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 15,3g, жири - не більше 12,2g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 715,5 kJ, (171,4kcal).
Склад: м'ясо куряче (57%), свинина напівжирна (19%), яловичина першого сорту (12%), сир твердий (9%), крохмаль картопляний (3%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро- і триполіфосфати, гірчиця, цукри, спеції і екстракти спецій (часник, перець, мускатний горіх, кардамон), підсилювач смаку: глутамат натрію, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності сардельок упакованих в модифікованому газовому середовищі - 20 діб.
Характеристики
Свойства | |
Вага в упаковці | 0,5-1 кг Газовый пакет Min |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Вид упаковки | Газ пакет |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Натуральна оболонка |
Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | 1 сорт |
Спосіб приготування | Сардельки |
Термін Зберігання | 20 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |