Сардельки Філейні 1/с

Сардельки Філейні 1/с
85.63 грн
Без податку: 85.63 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4155
Опис
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 19g, жири - не більше 11,6g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 753,6kJ, (180,7kcal).
Склад: м'ясо птиці обвалене (70%), свинина напівжирна (20%), білковий стабілізатор (5%), молоко сухе знежирене (3%), меланж яєчний (2%), сіль кухонна харчова, стабілізатор: піро- і трифосфати натрію, підсилювач смаку: глутамат натрію, цукри, антиоксиданти: аскорбінова кислота, ізоаскорбат натрію, спеції і екстракти спецій (перець, мускат, часник) фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності сардельок упакованих в модифікованому газовому середовищі -18 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 19g, жири - не більше 11,6g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 753,6kJ, (180,7kcal).
Склад: м'ясо птиці обвалене (70%), свинина напівжирна (20%), білковий стабілізатор (5%), молоко сухе знежирене (3%), меланж яєчний (2%), сіль кухонна харчова, стабілізатор: піро- і трифосфати натрію, підсилювач смаку: глутамат натрію, цукри, антиоксиданти: аскорбінова кислота, ізоаскорбат натрію, спеції і екстракти спецій (перець, мускат, часник) фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності сардельок упакованих в модифікованому газовому середовищі -18 діб.
Характеристики
Свойства | |
Вага в упаковці | 1,2-2,0 кг Газовый пакет Max |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Вид упаковки | Газ пакет |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Натуральна оболонка |
Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | 1 сорт |
Спосіб приготування | Сардельки |
Термін Зберігання | 15 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |