Сардельки посольські в/с в нат. оболон.

Сардельки посольські в/с в нат. оболон.
101.23 грн
Без податку: 101.23 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4300
Опис
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 10,7g, жири - не більше 24,9g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1117kJ, (267kcal).
Склад: свинина нежирна (45%), свинина жирна (37%), яловичина першого сорту (10%), молоко сухе знежирене (5%), меланж яєчний (3%), сіль кухонна харчова, стабілізатор: піро- і трифосфати натрію, підсилювач смаку: глутамат натрію, цукри, антиоксиданти: аскорбінова кислота, ізоаскорбат натрію, спеції і екстракти спецій (перець, мускат, часник) фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності сардельок упакованих в модифікованому газовому середовищі - 18 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 10,7g, жири - не більше 24,9g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1117kJ, (267kcal).
Склад: свинина нежирна (45%), свинина жирна (37%), яловичина першого сорту (10%), молоко сухе знежирене (5%), меланж яєчний (3%), сіль кухонна харчова, стабілізатор: піро- і трифосфати натрію, підсилювач смаку: глутамат натрію, цукри, антиоксиданти: аскорбінова кислота, ізоаскорбат натрію, спеції і екстракти спецій (перець, мускат, часник) фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності сардельок упакованих в модифікованому газовому середовищі - 18 діб.
Характеристики
Свойства | |
Вага в упаковці | 1,2-2,0 кг Газовый пакет Max |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Вид упаковки | Газ пакет |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Натуральна оболонка |
Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Вищий сорт |
Спосіб приготування | Cосиски |
Термін Зберігання | 15 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |