Сардельки з сиром 1/с в нат. обол. М/Газ

Сардельки з сиром 1/с в нат. обол. М/Газ
101.23 грн
Без податку: 101.23 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4256
Опис
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 14,2g, жири - не більше 22g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1067,6kJ, (255kcal).
Склад: яловичина другого сорту (26%), сало бокове (25%), філе куряче (25%), олія соняшникова (10%), сир твердий (9%), крохмаль картопляний (5%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро- і триполіфосфати, спеції і екстракти спецій (перець, мускатний горіх), підсилювач смаку: глутамат натрію, цукри, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності сардельок упакованих в модифікованому газовому середовищі - 18 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 14,2g, жири - не більше 22g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1067,6kJ, (255kcal).
Склад: яловичина другого сорту (26%), сало бокове (25%), філе куряче (25%), олія соняшникова (10%), сир твердий (9%), крохмаль картопляний (5%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро- і триполіфосфати, спеції і екстракти спецій (перець, мускатний горіх), підсилювач смаку: глутамат натрію, цукри, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності сардельок упакованих в модифікованому газовому середовищі - 18 діб.
Характеристики
Свойства | |
Вага в упаковці | 0,5-1 кг Газовый пакет Min |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Вид упаковки | Половинки або кусочки в вакуумі |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Натуральна оболонка |
Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | 1 сорт |
Спосіб приготування | Сардельки |
Термін Зберігання | 15 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |