Ковбаса Бутербродна вар. 1с (Д80)

Ковбаса Бутербродна вар. 1с (Д80)
45.87 грн
Без податку: 45.87 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4165
Опис
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 12g, жири - не більше 12,6g вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 679,1kJ, (162,2kcal).
"Склад: свинина напівжирна (30%), яловичина другого сорту (22%), м'ясо курей обвалене (20%), м'ясо птиці механічного обвалювання (10%), меланж яєчний, крохмаль картопляний, рослинний білок, сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, перець чорний мелений, часник свіжий очищений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від +2°С до +4°С, та відносній вологості повітря не вище 80%, без порушення оболонки.
Строк придатності ковбаси в поліамідній оболонці - 40 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 12g, жири - не більше 12,6g вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 679,1kJ, (162,2kcal).
"Склад: свинина напівжирна (30%), яловичина другого сорту (22%), м'ясо курей обвалене (20%), м'ясо птиці механічного обвалювання (10%), меланж яєчний, крохмаль картопляний, рослинний білок, сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, перець чорний мелений, часник свіжий очищений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від +2°С до +4°С, та відносній вологості повітря не вище 80%, без порушення оболонки.
Строк придатності ковбаси в поліамідній оболонці - 40 діб.
Характеристики
Свойства | |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Штучна оболонка |
Сорт | 1 сорт |
Спосіб приготування | Варені ковбаси |
Термін Зберігання | 15 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |