Ковбаса Молочна вар. в/с в поліаміді (Д60)
Ковбаса Молочна вар. в/с в поліаміді (Д60)
78.90 грн
Без податку: 78.90 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4166
Опис
Склад: свинина нап./ж (60%), яловичина в/с (20%), яловичина 1с (15%), молоко сухе знежирене, сіль кухонна харчова, меланж яєчний, стабілізатор: натрію триполіфосфат, цукор-пісок, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
ДСТУ 4436:2005
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 12 г
- жири: 22 г
- калорійність: 246 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 15 діб (цілий виріб), 12 діб (порційне нарізання)
ДСТУ 4436:2005
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 12 г
- жири: 22 г
- калорійність: 246 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 15 діб (цілий виріб), 12 діб (порційне нарізання)
Характеристики
| Свойства | |
| Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
| Країна-виробник товару | Україна |
| Оболонка | Штучна оболонка |
| Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
| Сорт | Вищий сорт |
| Спосіб приготування | Варені ковбаси |
| Термін Зберігання | 15 днів |
| Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |