Шинко рубана вар. 1/с М/В

Шинко рубана вар. 1/с М/В
167.34 грн
Без податку: 167.34 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4244
Опис
ДСТУ 4436:2005
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 13g, жири - не більше 25g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1159,74kJ, (277 kcal).
Склад: свинина напівжирна (58%), яловичина першого сорту (40%), сіль кухонна харчова, крохмаль картопляний, цукор-пісок, часник свіжий очищений, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78%, без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси не більше 72 год., упакованої під вакуумом: цілий виріб - 15 діб, порційне нарізання - 12 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 13g, жири - не більше 25g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1159,74kJ, (277 kcal).
Склад: свинина напівжирна (58%), яловичина першого сорту (40%), сіль кухонна харчова, крохмаль картопляний, цукор-пісок, часник свіжий очищений, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78%, без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси не більше 72 год., упакованої під вакуумом: цілий виріб - 15 діб, порційне нарізання - 12 діб.
Характеристики
Свойства | |
Вага в упаковці | 0,2-0,5 кг Вакуум |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Вид упаковки | Половинки або кусочки в вакуумі |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Натуральна оболонка |
Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | 1 сорт |
Спосіб приготування | Варені ковбаси |
Термін Зберігання | 15 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |