Яловичина Європейська к/в в/с

Яловичина Європейська к/в в/с
199.30 грн
Без податку: 199.30 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4286
Опис
ТУ У 15.1-36287755-003:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 16,6 g, жири - не більше 2,3 g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 367,18kJ, (87,7kcal).
Склад: м'якуш тазостегнової частини з яловичини (100%), сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності продукту упакованого під вакуумом: цілий виріб - 20 діб, порційне нарізання -15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 16,6 g, жири - не більше 2,3 g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 367,18kJ, (87,7kcal).
Склад: м'якуш тазостегнової частини з яловичини (100%), сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності продукту упакованого під вакуумом: цілий виріб - 20 діб, порційне нарізання -15 діб.
Характеристики
Свойства | |
Вага в упаковці | 0,6-1,2 кг Вакуум |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Вид упаковки | Цілий вакуум |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Без оболонки |
Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Вищий сорт |
Спосіб приготування | Деликатесы варенно-копченные |
Термін Зберігання | 15 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |