Королівська с/к в/с
Королівська с/к в/с
271.92 грн
Без податку: 271.92 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4120
Опис
ТУ У 10.1-36287755-004:2012
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 23g, жири - не більше 48g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2213 kJ, (528,6 kcal).
Склад: яловичина вищого сорту (30%) , свинина нежирна (25%), сало хребтове (25%), м'ясо птиці (20%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, кардамон мелений, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0 до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 120 діб, порційне нарізання - 45 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 23g, жири - не більше 48g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2213 kJ, (528,6 kcal).
Склад: яловичина вищого сорту (30%) , свинина нежирна (25%), сало хребтове (25%), м'ясо птиці (20%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, кардамон мелений, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0 до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 120 діб, порційне нарізання - 45 діб.
Характеристики
| Свойства | |
| Вага в упаковці | 0,3-0,6 кг Палка Вакуум |
| Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
| Вид упаковки | Цілий вакуум |
| Країна-виробник товару | Україна |
| Оболонка | Натуральна оболонка |
| Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
| Сорт | Вищий сорт |
| Спосіб приготування | Сирокопчена ковбаса |
| Термін Зберігання | 120 днів |
| Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |