Ковбаски дачні н/к 1/с
Ковбаски дачні н/к 1/с
82.30 грн
Без податку: 82.30 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4203
Опис
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 14,1g, жири - не більше 33,7g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1507 kJ, (360 kcal).
Склад: яловичина другого сорту (35%), сало бокове (35%), м'ясо птиці (25%), крохмаль картопляний (5%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: пірофосфати, цукроза, перець чорний мелений, гірчичне борошно, екстракти спецій (перець чорний, мускатний горіх), аромат (часник, коріандр), антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбасок упакованих в модифікованому газовому середовищі - 25 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 14,1g, жири - не більше 33,7g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1507 kJ, (360 kcal).
Склад: яловичина другого сорту (35%), сало бокове (35%), м'ясо птиці (25%), крохмаль картопляний (5%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: пірофосфати, цукроза, перець чорний мелений, гірчичне борошно, екстракти спецій (перець чорний, мускатний горіх), аромат (часник, коріандр), антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбасок упакованих в модифікованому газовому середовищі - 25 діб.
Характеристики
| Свойства | |
| Вага в упаковці | 1,2-2,0 кг Газовый пакет Max |
| Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
| Вид упаковки | Газ пакет |
| Країна-виробник товару | Україна |
| Оболонка | Натуральна оболонка |
| Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
| Сорт | 1 сорт |
| Спосіб приготування | Полукопченная колбаса |
| Термін Зберігання | 30 днів |
| Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |