Салямі Президентська н/к в/с М/В

Салямі Президентська н/к в/с М/В
110.20 грн
Без податку: 110.20 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4248
Опис
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 14,5g, жири - не більше 34,1 вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1528,1kJ, (365kcal).
Склад: яловичина першого сорту (40%), свинина нежирна (35%), сало бокове (25%), сіль кухонна харчова, прянощі (часник, цибуля, коріандр), підсилювач смаку: глутамат натрію, антиоксидант: аскорбінова кислота, ароматизатор, екстракти прянощів (паприка,чорний перець), фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 14,5g, жири - не більше 34,1 вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1528,1kJ, (365kcal).
Склад: яловичина першого сорту (40%), свинина нежирна (35%), сало бокове (25%), сіль кухонна харчова, прянощі (часник, цибуля, коріандр), підсилювач смаку: глутамат натрію, антиоксидант: аскорбінова кислота, ароматизатор, екстракти прянощів (паприка,чорний перець), фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Характеристики
Свойства | |
Вага в упаковці | 0,2-0,3 кг Палка 1/2 Вакуум |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Вид упаковки | Половинки або кусочки в вакуумі |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Штучна оболонка |
Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Вищий сорт |
Спосіб приготування | Полукопченная колбаса |
Термін Зберігання | 15 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |