Салямі Баварська н/к 1/с М/В
Салямі Баварська н/к 1/с М/В
133.24 грн
Без податку: 133.24 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4232
Опис
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 15g, жири - не більше 35,9g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1599kJ, (382kcal).
Склад: свинина напівжирна (45%), яловичина першого сорту (20%), філе куряче (15%), сало бокове (20%), сіль кухонна харчова, крохмаль картопляний, спеції, екстракти спецій (1,5% часник, перець, коріандр), стабілізатор: піро-і трифосфати натрію, підсилювач смаку: глутамат натрію, білок, декстроза, антиоксидант: ізоасорбат натрію, барвник: ферментований рис, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованого під вакуумом - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 15g, жири - не більше 35,9g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1599kJ, (382kcal).
Склад: свинина напівжирна (45%), яловичина першого сорту (20%), філе куряче (15%), сало бокове (20%), сіль кухонна харчова, крохмаль картопляний, спеції, екстракти спецій (1,5% часник, перець, коріандр), стабілізатор: піро-і трифосфати натрію, підсилювач смаку: глутамат натрію, білок, декстроза, антиоксидант: ізоасорбат натрію, барвник: ферментований рис, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованого під вакуумом - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Характеристики
| Свойства | |
| Вага в упаковці | 0,2-0,3 кг Палка 1/2 Вакуум |
| Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
| Вид упаковки | Половинки або кусочки в вакуумі |
| Країна-виробник товару | Україна |
| Оболонка | Штучна оболонка |
| Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
| Сорт | 1 сорт |
| Спосіб приготування | Полукопченная колбаса |
| Термін Зберігання | 30 днів |
| Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |