Салямі Янтарна н/к 1/с М/В
Салямі Янтарна н/к 1/с М/В
130.48 грн
Без податку: 130.48 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4320
Опис
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 16,6g, жири - не більше 31,7g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1473,75 kJ, (352 kcal).
Склад: яловичина першого сорту (30%), жир яловичий (30%), м'ясо курей обвалене (20%), яловичина другого сорту (12%), крохмаль картопляний (8%), сіль кухонна харчова, прянощі (часник, цибуля, коріандр), екстракти прянощів (паприка, чорний перець), фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 16,6g, жири - не більше 31,7g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1473,75 kJ, (352 kcal).
Склад: яловичина першого сорту (30%), жир яловичий (30%), м'ясо курей обвалене (20%), яловичина другого сорту (12%), крохмаль картопляний (8%), сіль кухонна харчова, прянощі (часник, цибуля, коріандр), екстракти прянощів (паприка, чорний перець), фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Характеристики
| Свойства | |
| Вага в упаковці | 0,2-0,5 кг Вакуум |
| Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
| Вид упаковки | Половинки або кусочки в вакуумі |
| Країна-виробник товару | Україна |
| Оболонка | Без оболонки |
| Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
| Сорт | 1 сорт |
| Спосіб приготування | Ковбаса Халяль (без свинины) |
| Термін Зберігання | 30 днів |
| Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |