Меню
Меню
Корзина

Салямі Янтарна н/к 1/с М/В

Салямі Янтарна н/к 1/с М/В
Салямі Янтарна н/к 1/с М/В
130.48 грн
Без податку: 130.48 грн
  • В наявності: Розпродано
  • Brand: ТМ "Ferax"
  • Model: 4320

Опис

ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 16,6g, жири - не більше 31,7g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1473,75 kJ, (352 kcal).
Склад: яловичина першого сорту (30%), жир яловичий (30%), м'ясо курей обвалене (20%), яловичина другого сорту (12%), крохмаль картопляний (8%), сіль кухонна харчова, прянощі (часник, цибуля, коріандр), екстракти прянощів (паприка, чорний перець), фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.

Характеристики

Свойства
Вага в упаковці 0,2-0,5 кг Вакуум
Ваговий або штучний товар Ваговий товар
Вид упаковки Половинки або кусочки в вакуумі
Країна-виробник товару Україна
Оболонка Без оболонки
Сайт постачальника www.ferax.kiev.ua
Сорт 1 сорт
Спосіб приготування Ковбаса Халяль (без свинины)
Термін Зберігання 30 днів
Умови зберігання При температурі від 0С до +6 С відносної вологості