Салямі Італійська с/к в/с

Салямі Італійська с/к в/с
255.90 грн
Без податку: 255.90 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4192
Опис
ТУ У 10.1-36287755-004:2012
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 19g, жири - не більше 63g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2687,9kJ, (642,2kcal).
Склад: свинина нежирна (30%), сало хребтове (30%), свинина напівжирна (20%), яловичина вищого сорту (20%), сіль кухонна харчова, спеції та екстракти спецій (перець, коріандр), антиоксидант: ізоаскорбат натрію, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0 до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 120 діб, порційне нарізання - 45 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 19g, жири - не більше 63g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2687,9kJ, (642,2kcal).
Склад: свинина нежирна (30%), сало хребтове (30%), свинина напівжирна (20%), яловичина вищого сорту (20%), сіль кухонна харчова, спеції та екстракти спецій (перець, коріандр), антиоксидант: ізоаскорбат натрію, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0 до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 120 діб, порційне нарізання - 45 діб.
Характеристики
Свойства | |
Вага в упаковці | 0,3-0,6 кг Палка Вакуум |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Вид упаковки | Цілий вакуум |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Штучна оболонка |
Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Вищий сорт |
Спосіб приготування | Сирокопчена ковбаса |
Термін Зберігання | 120 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |