Лікарська вар. в/с в міхурах М/В

Лікарська вар. в/с в міхурах М/В
90.11 грн
Без податку: 90.11 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4270
Опис
ДСТУ 4436:2005
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 13g, жири - не більше 22g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1046,75kJ, (250 kcal).
Склад: свинина напівжирна (70%), яловичина вищого сорту (25%), меланж яєчний (3%), сіль кухонна харчова, молоко сухе знежирене (2%), цукор-пісок, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78%.
Строк придатності ковбаси не більше 72 год., упакованої під вакуумом: цілий виріб - 15 діб, порційне нарізання - 12 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 13g, жири - не більше 22g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1046,75kJ, (250 kcal).
Склад: свинина напівжирна (70%), яловичина вищого сорту (25%), меланж яєчний (3%), сіль кухонна харчова, молоко сухе знежирене (2%), цукор-пісок, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78%.
Строк придатності ковбаси не більше 72 год., упакованої під вакуумом: цілий виріб - 15 діб, порційне нарізання - 12 діб.
Характеристики
Свойства | |
Вага в упаковці | 0,2-0,5 кг Вакуум |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Вид упаковки | Половинки або кусочки в вакуумі |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Натуральна оболонка |
Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Вищий сорт |
Спосіб приготування | Варені ковбаси |
Термін Зберігання | 15 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |