Ковбаса Русанівська вар. в/с в поліаміді (Д80)




Ковбаса Русанівська вар. в/с в поліаміді (Д80)
73.29 грн
Без податку: 73.29 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 6049
Опис
ДСТУ 4436:2005
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 13g, жири - не більше 22g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1046,75kJ, (250 kcal).
Склад: свинина напівжирна (60%), яловичина вищого сорту(20%), яловичина першого сорту (15%), молоко сухе знежирене, сіль кухонна харчова, меланж яєчний, цукор-пісок, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від +2°С до +4°С, та відносній вологості повітря не вище 80%, без порушення оболонки.
Строк придатності ковбаси в поліамідній оболонці - 40 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 13g, жири - не більше 22g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1046,75kJ, (250 kcal).
Склад: свинина напівжирна (60%), яловичина вищого сорту(20%), яловичина першого сорту (15%), молоко сухе знежирене, сіль кухонна харчова, меланж яєчний, цукор-пісок, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від +2°С до +4°С, та відносній вологості повітря не вище 80%, без порушення оболонки.
Строк придатності ковбаси в поліамідній оболонці - 40 діб.
Характеристики
Свойства | |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Штучна оболонка |
Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Вищий сорт |
Спосіб приготування | Варені ковбаси |
Термін Зберігання | 15 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |