Яловичина "Карпаччо" с/к в/с М/В

Яловичина "Карпаччо" с/к в/с М/В
286.10 грн
Без податку: 286.10 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4154
Опис
ТУ У 15.1-36287755-003:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 16,6 g, жири - не більше 2,3 g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 367,18kJ, (87,7kcal).
Склад: м'якуш тазостегнової частини з яловичини (100%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро-і трифосфати, ароматизатор, антиоксидант: аскорбат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності продукту упакованого під вакуумом - 30 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 16,6 g, жири - не більше 2,3 g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 367,18kJ, (87,7kcal).
Склад: м'якуш тазостегнової частини з яловичини (100%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро-і трифосфати, ароматизатор, антиоксидант: аскорбат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності продукту упакованого під вакуумом - 30 діб.
Характеристики
Свойства | |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Вид упаковки | Половинки або кусочки в вакуумі |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Натуральна оболонка |
Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Вищий сорт |
Спосіб приготування | Деликатесы варенно-копченные |
Термін Зберігання | 30 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |