Яловичина "Карпаччо" с/к в/с М/В
Яловичина "Карпаччо" с/к в/с М/В
330.70 грн
Без податку: 330.70 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4154
Опис
ТУ У 15.1-36287755-003:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 16,6 g, жири - не більше 2,3 g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 367,18kJ, (87,7kcal).
Склад: м'якуш тазостегнової частини з яловичини (100%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро-і трифосфати, ароматизатор, антиоксидант: аскорбат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності продукту упакованого під вакуумом - 30 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 16,6 g, жири - не більше 2,3 g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 367,18kJ, (87,7kcal).
Склад: м'якуш тазостегнової частини з яловичини (100%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро-і трифосфати, ароматизатор, антиоксидант: аскорбат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності продукту упакованого під вакуумом - 30 діб.
Характеристики
| Свойства | |
| Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
| Вид упаковки | Половинки або кусочки в вакуумі |
| Країна-виробник товару | Україна |
| Оболонка | Натуральна оболонка |
| Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
| Сорт | Вищий сорт |
| Спосіб приготування | Деликатесы варенно-копченные |
| Термін Зберігання | 30 днів |
| Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |