Салямі Французька с/к в/с в декорі М/В

Салямі Французька с/к в/с в декорі М/В
232.22 грн
Без податку: 232.22 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4239
Опис
ТУ У 10.1-36287755-004:2012
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 20,2g, жири - не більше 50,6g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2239,9 kJ, (535,8 kcal).
Склад: яловичина вищого сорту (45%), сало хребтове (30%), свинина нежирна (25%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію. Декоративне покриття: насіння кунжуту сушене, желатин.
Зберігати при температурвід 0 до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 120 діб, порційне нарізання - 45 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 20,2g, жири - не більше 50,6g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2239,9 kJ, (535,8 kcal).
Склад: яловичина вищого сорту (45%), сало хребтове (30%), свинина нежирна (25%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію. Декоративне покриття: насіння кунжуту сушене, желатин.
Зберігати при температурвід 0 до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 120 діб, порційне нарізання - 45 діб.
Характеристики
Свойства | |
Вага в упаковці | 0,1-0,2 кг Палка 1/2 Вакуум |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Вид упаковки | Половинки або кусочки в вакуумі |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Штучна оболонка |
Сорт | Вищий сорт |
Спосіб приготування | Сирокопчена ковбаса |
Термін Зберігання | 120 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |